Σίγουρα στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου επιβάλλεται ο τηγανητός μπακαλιάρος και βέβαια η αδελφή ψυχή του, η σκορδαλιά. Κρεμώδης, πικάντικη και με αυτή τη χαρακτηριστική ένταση που λατρεύουμε, μεταμορφώνει κάθε μπουκιά μπακαλιάρου που βουτά μέσα της. Πατάτα ή ψωμί; Ξύδι ή λεμόνι; Ελαφριά ή...δυναμίτης; Όποια εκδοχή κι αν προτιμάς, είναι όλες νόστιμες. Όμως δεν είναι απαραίτητο να αποτελούν τα μοναδικά πιάτα της ημέρας. 

Δες εδώ διάφορες συνταγές για αλοιφές, πουρέδες και ντιπ, από κλασική σκορδαλιά, μέχρι πιο ιδιαίτερες, χούμους και πικάντικα ντιπ που θα κάνουν το τραπέζι της 25ης Μαρτίου ξεχωριστό!