Ζυμαρικά Alfredo με κοτόπουλο και μανιτάρια
Ζυμαρικά ορεκιέτε με μπρόκολο, αντζούγιες και καυτερή πιπερίτσα
Οδηγός για ζυμαρικά: Από το σωστό μαγείρεμα, μέχρι το σερβίρισμα και τα leftovers
Νιόκι με αχλάδι και γκοργκοντζόλα
Ριζότο Μιλανέζε: Το διάσημο κίτρινο ριζότο με σαφράν
Κριθαρότο αματριτσιάνα με μπακαλιάρο σε ένα σκεύος
Ιταλικά arancini από τα γεμιστά που περίσσεψαν
Το πιο εύκολο παγωτό στρατσιατέλα χωρίς παγωτομηχανή
