High protein egg cottage wrap
Υλικά
  • 2 αυγά
  • 200 γρ. τυρί cottage
  • ⅓ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
  • ⅓ κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη
  • ελαιόλαδο
  • ρίγανη ξερή
  • 1 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
  • αλάτι, πιπέρι λευκό

Για το σερβίρισμα

  • αβοκάντο σε φέτες
  • μοτσαρέλα φρέσκια σε φέτες
  • ντομάτα σε φέτες
  • πέστο βασιλικού
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για το high protein wrap με αυγά και τυρί cottage, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ºC, στον αέρα.
  2. Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά και χτυπάμε καλά με πιρούνι. Προσθέτουμε το τυρί και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν.
  3. Πασπαλίζουμε με σκόνη σκόρδου και κρεμμυδιού, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
  4. Σε ένα ταψάκι στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και λαδώνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα και ισιώνουμε την επιφάνειά του.
  5. Πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και τριμμένη παρμεζάνα και ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά.
  6. Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά. Προσθέτουμε επάνω υλικά της επιλογής μας - εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αβοκάντο, φρέσκια μοτσαρέλα, ντομάτα και πέστο - τυλίγουμε σε wrap και απολαμβάνουμε.