
Υλικά
- 2 αυγά
- 200 γρ. τυρί cottage
- ⅓ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- ⅓ κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη
- ελαιόλαδο
- ρίγανη ξερή
- 1 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
- αλάτι, πιπέρι λευκό
Για το σερβίρισμα
- αβοκάντο σε φέτες
- μοτσαρέλα φρέσκια σε φέτες
- ντομάτα σε φέτες
- πέστο βασιλικού
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για το high protein wrap με αυγά και τυρί cottage, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ºC, στον αέρα.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά και χτυπάμε καλά με πιρούνι. Προσθέτουμε το τυρί και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν.
- Πασπαλίζουμε με σκόνη σκόρδου και κρεμμυδιού, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
- Σε ένα ταψάκι στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και λαδώνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα και ισιώνουμε την επιφάνειά του.
- Πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και τριμμένη παρμεζάνα και ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά.
- Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά. Προσθέτουμε επάνω υλικά της επιλογής μας - εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αβοκάντο, φρέσκια μοτσαρέλα, ντομάτα και πέστο - τυλίγουμε σε wrap και απολαμβάνουμε.