Υλικά
  • 6 φέτες ψωμί πολύσπορο σε φέτες ή άλλο της επιλογής μας (λευκό, ψωμί του τοστ, χωριάτικο, μπαγκέτα, chapata, brioche, κλπ)
  • γαλοπούλα ψητή (μαδημένη ή σε φέτες)
  • 100 γρ. τυρί κρέμα φρέσκο
  • 4 κ.σ. cranberry sauce, chutney μήλου, bbq sauce ή απλώς μουστάρδα ανακατεμένη με λίγη μαγιονέζα
  • 4 φύλλα σαλάτας
  • 1 ξινόμηλο σε φέτες
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για τα σάντουιτς με leftovers γαλοπούλας πρώτα ετοιμάζουμε τη γαλοπούλα.
  2. Για κάθε σάντουιτς χρειαζόμαστε 3 φέτες ψωμιού: αλείφουμε τις δύο με τυρί κρέμα και προσθέτουμε από ένα φύλλο σαλάτας.
  3. Συνεχίζουμε με μια στρώση γαλοπούλα που περιχύνουμε με λίγη από τη σάλτσα της επιλογής μας (cranberry sauce, chutney μήλου, bbq sauce ή μουστάρδα με μαγιονέζα) και τελειώνουμε με μερικές φέτες μήλου.
  4. Μεταφέρουμε τη μια γεμισμένη φέτα ψωμιού σε πιάτο και τοποθετούμε πάνω της την άλλη.
  5. Σκεπάζουμε με μια σκέτη φέτα ψωμιού και στερεώνουμε με καλαμάκι. Σερβίρουμε!

Αν θέλουμε, μπορούμε να περάσουμε το ψωμί από φρυγανιέρα πριν το χρησιμοποιήσουμε.