Υλικά
- 150 γρ. κέιλ
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- ανθό αλατιού
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για τα τσιπς από κέιλ στη λαδόκολλα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 °C.
- Αφαιρούμε τα σκληρά κοτσάνια του κέιλ και σκίζουμε τα φύλλα σε μεγάλα κομμάτια. Τα πλένουμε και τα στεγνώνουμε πολύ καλά με χαρτί κουζίνας.
- Μεταφέρουμε σε μπολ, προσθέτουμε το λάδι και λίγο ανθό αλατιού και ανακατεύουμε καλά.
- Απλώνουμε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, σε μονή στρώση.
- Ψήνουμε στον φούρνο για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να γίνουν τραγανά.
Αμαρυλλίς Τσέγκου