Υλικά
  • 2 τορτίγιες ή αραβικές πίτες μεγάλες
  • 1 κονσέρβα τόνο σε νερό ή λάδι καλά στραγγισμένο
  • 4 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 ντομάτα σε φέτες
  • τρυφερά φύλλα σαλάτας
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για την τορτίγια με τονοσαλάτα ανακατεύουμε τον στραγγισμένο τόνο με τη μαγιονέζα και το κρεμμυδάκι και τον μοιράζουμε πάνω σε δυο τορτίγιες ή αραβικές πίτες.
  2. Προσθέτουμε φέτες ντομάτας και φύλλα πράσινης σαλάτας και τυλίγουμε τις πίτες σε ρολό.
  3. Τυλίγουμε κάθε wrap με πλαστική μεμβράνη τροφίμων και διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε.