Γαλοπούλα

Υλικά
  • 1 πορτοκάλι μεγάλο
  • 1 μήλο μεγάλο
  • 2 φλ. κράνμπερις φρέσκα ή κατεψυγμένα (αν χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένα, τα αφήνουμε να ξεπαγώσουν πρώτα)
  • 1 φλ. ζάχαρη κρυσταλλική
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για το relish από κράνμπερις, μήλο και πορτοκάλι κόβουμε το μήλο σε κομμάτια, αφαιρούμε το κοτσάνι και τα κουκούτσια αλλά δεν το ξεφλουδίζουμε. Το βάζουμε στον πολυκόφτη.
  2. Ξεφλουδίζουμε το πορτοκάλι, κρατώντας το ένα τέταρτο της φλούδας του την οποία χοντροκόβουμε τη ρίχνουμε στον πολυκόφτη.
  3. Κόβουμε σε φέτες και το πορτοκάλι και το ρίχνουμε στον πολυκόφτη.
  4. Προσθέτουμε και τα κράνμπερις και χτυπάμε μέχρι να κοπούν σε μεγάλα κομμάτια - δεν θέλουμε να γίνουν πουρές.
  5. Μεταφέρουμε σε μπολ, ανακατεύουμε με τη ζάχαρη και σερβίρουμε.