
Υλικά
για 3 λουκάνικα
- 3 θηλιές λουκάνικο κομμένο σε μεγάλες ροδέλες
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 κ.σ. πιπέρι κόκκινο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 φλ. μπίρα ξανθιά
- αλάτι, πιπέρι
Blend των ποικιλιών Cabernet Sauvignon, Merlot και Λημνιό, με αρώματα φραγκοστάφυλου, αγριοκέρασου και δαμάσκηνου, ισορροπημένη οξύτητα και επίγευση που διαρκεί. Η πρόταση του WSPC: Γέννημα Ψυχής Estate Manolesakis
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για τα λουκάνικα στο τηγάνι ζεσταίνουμε πολύ καλά, μέχρι να κάψει, ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι.
- Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τα λουκάνικα, μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές.
- Σβήνουμε με την μπίρα, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το αλκοόλ να εξατμιστεί.
- Μόλις τα λουκάνικα μείνουν με λίγη σάλτσα, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Πασπαλίζουμε με το κόκκινο πιπέρι και τη ρίγανη και σερβίρουμε.
- Διαλέγουμε όποιο λουκάνικο προτιμάμε, κατά προτίμηση ένα χωριάτικο, με πλούσια γεύση.
- Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί ή ζεστές πίτες για σουβλάκι.