Υλικά

για 3 λουκάνικα 

  • 3 θηλιές λουκάνικο κομμένο σε μεγάλες ροδέλες
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 κ.σ. πιπέρι κόκκινο
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 φλ. μπίρα ξανθιά
  • αλάτι, πιπέρι

Blend των ποικιλιών Cabernet Sauvignon, Merlot και Λημνιό, με αρώματα φραγκοστάφυλου, αγριοκέρασου και δαμάσκηνου, ισορροπημένη οξύτητα και επίγευση που διαρκεί. Η πρόταση του WSPC: Γέννημα Ψυχής Estate Manolesakis

Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για τα λουκάνικα στο τηγάνι ζεσταίνουμε πολύ καλά, μέχρι να κάψει, ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι.
  2. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τα λουκάνικα, μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές.
  3. Σβήνουμε με την μπίρα, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το αλκοόλ να εξατμιστεί.
  4. Μόλις τα λουκάνικα μείνουν με λίγη σάλτσα, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  5. Πασπαλίζουμε με το κόκκινο πιπέρι και τη ρίγανη και σερβίρουμε.
  • Διαλέγουμε όποιο λουκάνικο προτιμάμε, κατά προτίμηση ένα χωριάτικο, με πλούσια γεύση.
  • Σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί ή ζεστές πίτες για σουβλάκι.