Υλικά
  • 400 ml κρέμα καρύδας
  • 80 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
  • 2 κ.σ. κακάο, κοσκινισμένο
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για τη vegan μους σοκολάτας με 3 υλικά λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και την αφήνουμε στην άκρη.
  2. Ρίχνουμε την κρέμα καρύδας στον κάδο του μίξερ και τη χτυπάμε μερικά λεπτά να αφρατέψει.
  3. Προσθέτουμε το κακάο και συνεχίζουμε να χτυπάμε στο μίξερ στη μεσαία προς χαμηλή ταχύτητα.
  4. Τέλος, ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά με μαρίζ.
  5. Μοιράζουμε τη μους σε 4 μπολάκια ή ποτήρια και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν σερβίρουμε.
  • Βάζουμε την κρέμα καρύδας στο ψυγείο για τουλάχιστον 3-4 ώρες, πριν τη χτυπήσουμε στο μίξερ.
  • Αν θέλουμε μπορούμε να διακοσμήσουμε με τρίμμα σοκολάτας, τσιπς καρύδας και φρούτα της αρεσκείας μας.