Υλικά
  • 4 αυγά μεγάλα
  • 10 ντοματάκια κομμένα στα 4
  • 1 πιπεριά πράσινη κέρατο, κομμένη σε λεπτές φέτες
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
  • 50 γρ. φέτα θρυμματισμένη
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ρίγανη ή θυμάρι (προαιρετικά)
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Ροζέ, blend Ξινόμαυρου και Μανδηλαριάς, με αρώματα από κεράσι, βατόμουρο, φραμπουάζ, νύξεις λουκουμιού και δυόσμου. Η πρόταση του WSPC: ΑΤΜΑ Ροζέ - Αμπελώνες Θυμιόπουλου
 

Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για την ομελέτα με λαχανικά και φέτα ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι και σε μέτρια φωτιά το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τις πιπεριές, τα μισά φρέσκα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Βγάζουμε από το τηγάνι και αφήνουμε στην άκρη.
  2. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με λίγο αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και κουνάμε ελαφρώς για να πάνε παντού. Όταν η ομελέτα αρχίσει να πήζει, πασπαλίζουμε λίγη από τη φέτα και τη ρίγανη.
  3. Αναποδογυρίζουμε προσεκτικά και αφήνουμε για 1 λεπτό ακόμη να ψηθεί.
  4. Μεταφέρουμε σε ένα πιάτο, βάζουμε στη μέση τις σοταρισμένες πιπεριές και τα κρεμμυδάκια, διπλώνουμε και σερβίρουμε με τα ωμά κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια και την υπόλοιπη φέτα.
  • Μπορούμε να προσθέσουμε στα αυγά και 1 κ.σ. γάλα πριν τα χτυπήσουμε.
  • Μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον υλικά στην ομελέτα, όπως ελιές, βασιλικό ή ακόμα και λίγο μπούκοβο.