Υλικά
  • 350 γρ. πατάτες
  • 4 αυγά
  • 2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
     

Ένα ροζέ blend Ασύρτικου και Μανδηλαριάς, με αρώματα από κόκκινα φρούτα και φλούδας πορτοκαλιού, τραγανή οξύτητα και επίγευση που διαρκεί. Η πρόταση του WSPC: Atlantis Rose - Κτήμα Αργυρού

Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για την ομελέτα με πατάτες στο air fryer καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μπαστούνια όμοιου μεγέθους. Τις αλατίζουμε ελαφρά και τις ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
  2. Ρυθμίζουμε το air fryer στους 200°C και τοποθετούμε στο συρτάρι ένα ταψάκι μιας χρήσεως.
  3. Αδειάζουμε μέσα τις πατάτες και ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου, κάνοντας στο ενδιάμεσο ένα γρήγορο ανακάτεμα. 
  4. Όταν ψηθούν οι πατάτες σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε 2 κ.σ. νερό, ανάλογο αλατοπίπερο και χτυπάμε καλά. 
  5. Ανοίγουμε το air fryer και αδειάζουμε το μείγμα πάνω από τις πατάτες. Κλείνουμε το συρτάρι και ψήνουμε για 10 λεπτά ακόμη. 
  6. Αφαιρούμε το ταψάκι από το air fryer και σερβίρουμε την ομελέτα αμέσως, προσθέτοντας από πάνω εάν θέλουμε έξτρα υλικά, όπως τριμμένο τυρί, φέτα, κλπ.