Υλικά
  • 250 γρ. noodles αυγού
  • 1 μπρόκολο μικρό, κομμένο σε μπουκετάκια
  • 1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε λωρίδες
  • 1 καρότο, κομμένο julienne
  • 150 γρ. μανιτάρια μικρά, κομμένα στα τέσσερα
  • 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  • 1 κ.σ. σησαμέλαιο
  • 1 κ.σ. oyster sauce
  • 1 κ.σ. λάδι για σοτάρισμα
  • 1 κ.γ. σκόρδο ψιλοκομμένο

Ροδίτης με διακριτικά αρώματα φρούτων και αποξηραμένες φυτικές νύξεις. Η πρόταση του WSPC: Ροδίτης Άωτον Winery
 

Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για το stir fry με noodles και λαχανικά βράζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα στραγγίζουμε, κρατώντας λίγο από το νερό τους.
  2. Ζεσταίνουμε το φυτικό λάδι σε wok ή μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο για μισό λεπτό.
  3. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά.
  4. Ρίχνουμε το μπρόκολο, την πιπεριά και το καρότο και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά, ώστε να παραμείνουν τραγανά.
  5. Προσθέτουμε τα noodles, τη σόγια σως και την oyster sauce και ανακατεύουμε καλά ώστε να καλυφθούν όλα τα υλικά ομοιόμορφα και σερβίρουμε.

Αν θέλουμε μπορούμε να σερβίρουμε τα noodles με λίγο φρέσκο χυμό lime και τραγανά, αλατισμένα φιστίκια!