Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (½ συνταγή):
Ενέργεια: 242 kcal
Υδατάνθρακες: 22.1 γρ.
Πρωτεΐνη: 13.2 γρ.
Λιπαρά: 8.1 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 2.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.2 γρ.
Υλικά
- 3 φύλλα ρυζιού
- 3 αυγά
- 30 γρ. τυρί χαμηλών λιπαρών, τριμμένο
- 10 ντοματίνια
- 60 γρ. σάλτσα ντομάτας
- φύλλα φρέσκου βασιλικού
- ελαιόλαδο
- αλάτι
Σαββατιανό με αρώματα πυρηνόκαρπων φρούτων, λευκών λουλουδιών πλούσια γεύση και μακρά επίγευση. Η πρόταση του WSPC: Σαββατιανό Μυλωνάς Μικροοινοποιΐα
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για την πίτσα ομελέτα με λίγες θερμίδες βουτάμε τα φύλλα ρυζιού σε νερό.
- Αλείφουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο, βάζουμε και τα τρία φύλλα ρυζιού και απλώνουμε επάνω τη σάλτσα.
- Χτυπάμε τα αυγά, αλατίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
- Προσθέτουμε το τυρί, τα ντοματίνια και ψήνουμε την ομελέτα σε μέτρια φωτιά, σκεπασμένη με καπάκι, για περίπου 10 λεπτά.
- Γαρνίρουμε με φύλλα φρέσκου βασιλικού, κόβουμε σε κομμάτια σαν πίτσα και απολαμβάνουμε.