Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (½ συνταγή):

Ενέργεια: 242 kcal
Υδατάνθρακες: 22.1 γρ.
Πρωτεΐνη: 13.2 γρ.
Λιπαρά: 8.1 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 2.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.2 γρ.
 

Υλικά
  • 3 φύλλα ρυζιού
  • 3 αυγά
  • 30 γρ. τυρί χαμηλών λιπαρών, τριμμένο
  • 10 ντοματίνια
  • 60 γρ. σάλτσα ντομάτας
  • φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι

Σαββατιανό με αρώματα πυρηνόκαρπων φρούτων, λευκών λουλουδιών πλούσια γεύση  και μακρά επίγευση. Η πρόταση του WSPC: Σαββατιανό Μυλωνάς Μικροοινοποιΐα

Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για την πίτσα ομελέτα με λίγες θερμίδες βουτάμε τα φύλλα ρυζιού σε νερό.
  2. Αλείφουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο, βάζουμε και τα τρία φύλλα ρυζιού και απλώνουμε επάνω τη σάλτσα.
  3. Χτυπάμε τα αυγά, αλατίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
  4. Προσθέτουμε το τυρί, τα ντοματίνια και ψήνουμε την ομελέτα σε μέτρια φωτιά, σκεπασμένη με καπάκι, για περίπου 10 λεπτά.
  5. Γαρνίρουμε με φύλλα φρέσκου βασιλικού, κόβουμε σε κομμάτια σαν πίτσα και απολαμβάνουμε.