Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

  • Ενέργεια: 380 kcal
  • Υδατάνθρακες: 36 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 27 γρ.
  • Λιπαρά: 15 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 6 γρ.
  • Φυτικές ίνες: 5 γρ.

 

Υλικά
  • 2 πατάτες μικρές
  • 70 γρ. τυρί χαμηλών λιπαρών, τριμμένο
  • 200 γρ. leftovers κοτόπουλου
  • 100 γρ. τυρί κρέμα
  • 80 γρ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • πάπρικα γλυκιά
  • θυμάρι αποξηραμένο
  • σαλάτα πράσινη
  • ντοματίνια
  • αγγούρι
  • αλάτι

Ασύρτικο, με έντονα αρώματα εσπεριδοειδών τα οποία συνοδεύονται από ανθικές και ορυκτές νότες, υψηλή οξύτητα και ευχάριστη επίγευση. Η πρόταση του WSPC: Lavaro Gkirlemis Winery

Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για τα wraps πατάτας με κοτόπουλο που περίσσεψε προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτά φετάκια με τη βοήθεια μαντολίνου και τις απλώνουμε δίπλα -δίπλα σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, με την κάθε φέτα να πατάει ελαφρά πάνω στην προηγούμενη.
  3. Τις αλείφουμε με ελαιόλαδο, αλατίζουμε, προσθέτουμε θυμάρι, το τυρί και ψήνουμε στον φούρνο για 30 λεπτά.
  4. Σε μπολ ρίχνουμε τα leftovers του κοτόπουλου, τη μουστάρδα, το τυρί κρέμα, πάπρικα, αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
  5. Βγάζουμε το wrap από τον φούρνο, αναποδογυρίζουμε, αφαιρούμε το αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε τη γέμιση κοτόπουλου στις δύο άκρες. Προσθέτουμε πράσινη σαλάτα, αγγούρι και ντοματίνια.
  6. Διπλώνουμε το wrap, κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.