Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα
- Ενέργεια: 380 kcal
- Υδατάνθρακες: 36 γρ.
- Πρωτεΐνη: 27 γρ.
- Λιπαρά: 15 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 6 γρ.
- Φυτικές ίνες: 5 γρ.
Υλικά
- 2 πατάτες μικρές
- 70 γρ. τυρί χαμηλών λιπαρών, τριμμένο
- 200 γρ. leftovers κοτόπουλου
- 100 γρ. τυρί κρέμα
- 80 γρ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- πάπρικα γλυκιά
- θυμάρι αποξηραμένο
- σαλάτα πράσινη
- ντοματίνια
- αγγούρι
- αλάτι
Ασύρτικο, με έντονα αρώματα εσπεριδοειδών τα οποία συνοδεύονται από ανθικές και ορυκτές νότες, υψηλή οξύτητα και ευχάριστη επίγευση. Η πρόταση του WSPC: Lavaro Gkirlemis Winery
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για τα wraps πατάτας με κοτόπουλο που περίσσεψε προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
- Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτά φετάκια με τη βοήθεια μαντολίνου και τις απλώνουμε δίπλα -δίπλα σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, με την κάθε φέτα να πατάει ελαφρά πάνω στην προηγούμενη.
- Τις αλείφουμε με ελαιόλαδο, αλατίζουμε, προσθέτουμε θυμάρι, το τυρί και ψήνουμε στον φούρνο για 30 λεπτά.
- Σε μπολ ρίχνουμε τα leftovers του κοτόπουλου, τη μουστάρδα, το τυρί κρέμα, πάπρικα, αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
- Βγάζουμε το wrap από τον φούρνο, αναποδογυρίζουμε, αφαιρούμε το αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε τη γέμιση κοτόπουλου στις δύο άκρες. Προσθέτουμε πράσινη σαλάτα, αγγούρι και ντοματίνια.
- Διπλώνουμε το wrap, κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.
Μάνος Δημητρούλης