Υλικά
- 4 ψωμάκια μακρόστενα για hot dogs
- 12 κεφτεδάκια έτοιμα ψητά ή τηγανητά
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κονσέρβα ντοματάκια κονκασέ
- 1 σκελίδα σκόρδο σε φέτες
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
- ½ κ.γ. δυόσμο ξερό
- αλάτι, πιπέρι
Αγιωργίτικο με συμπυκνωμένα αρώματα κόκκινων φρούτων σε φόντο βανίλιας και απόλυτη ισορροπία ταννινών, οξύτητας και επίγευσης. Η πρόταση του WSPC: Νεμέα - Κτήμα Παπαϊωάννου
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για το λαχταριστό σάντουιτς με κεφτεδάκια που περίσσεψαν, ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το σκόρδο.
- Το φέρνουμε μερικές βόλτες να μυρίσει και προσθέτουμε την ντομάτα και ανάλογο αλατοπίπερο.
- Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 15 λεπτά και προσθέτουμε τα κεφτεδάκια. Τα κουνάμε πολύ καλά και τα κρατάμε στη φωτιά για 10 λεπτά ακόμα. Έπειτα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Ανακατεύουμε το γιαούρτι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο, το δυόσμο και αλατοπίπερο.
- Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση και μοιράζουμε από 3 κεφτεδάκια στο καθένα. Προσθέτουμε από λίγο αρωματικό γιαούρτι, τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο ή αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και σερβίρουμε.