Υλικά
  • 4 ψωμάκια μακρόστενα για hot dogs
  • 12 κεφτεδάκια έτοιμα ψητά ή τηγανητά
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κονσέρβα ντοματάκια κονκασέ
  • 1 σκελίδα σκόρδο σε φέτες
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
  • ½ κ.γ. δυόσμο ξερό
  • αλάτι, πιπέρι

Αγιωργίτικο με συμπυκνωμένα αρώματα κόκκινων φρούτων σε φόντο βανίλιας και απόλυτη ισορροπία ταννινών, οξύτητας και επίγευσης. Η πρόταση του WSPC: Νεμέα - Κτήμα Παπαϊωάννου

Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για το λαχταριστό σάντουιτς με κεφτεδάκια που περίσσεψαν, ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το σκόρδο. 
  2. Το φέρνουμε μερικές βόλτες να μυρίσει και προσθέτουμε την ντομάτα και ανάλογο αλατοπίπερο. 
  3. Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 15 λεπτά και προσθέτουμε τα κεφτεδάκια. Τα κουνάμε πολύ καλά και τα κρατάμε στη φωτιά για 10 λεπτά ακόμα. Έπειτα αφήνουμε να κρυώσουν.
  4. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο, το δυόσμο και αλατοπίπερο. 
  5. Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση και μοιράζουμε από 3 κεφτεδάκια στο καθένα. Προσθέτουμε από λίγο αρωματικό γιαούρτι, τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο ή αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και σερβίρουμε.