Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για το ζεστό σάντουιτς με χοιρινό, μουστάρδα και λιωμένο τυρί ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
- Αλείφουμε τις εσωτερικές πλευρές του ψωμιού με μουστάρδα.
- Τοποθετούμε από πάνω το χοιρινό ομοιόμορφα, προσθέτουμε το τυρί, τα τουρσιά και προαιρετικά το ζαμπόν. Βουτυρώνουμε εξωτερικά τις φέτες του ψωμιού.
- Ψήνουμε στο τηγάνι με βάρος από πάνω (άλλη κατσαρόλα ή πρέσα) για 3-5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να λιώσει τελείως το τυρί.
- Κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε ζεστό.
- Αν το χοιρινό είναι λίγο στεγνό, το ζεσταίνουμε πρώτα με 1-2 κ.σ. ζωμό, ώστε για να γίνει πιο ζουμερό.
- Αλείφουμε εξωτερικά το ψωμί με λίγη μαγιονέζα αντί για βούτυρο - δίνει τέλειο χρυσό χρώμα στο τηγάνισμα.
Αμαρυλλίς Τσέγκου