Υλικά
            
        
        
        
        
    - 250 γρ. κέτσαπ
- 60 ml μηλόξυδο
- 50 γρ. ζάχαρη καστανή
- 1 κ.σ. σόγια σος
- 1 κ.σ. Worcestershire σος
- 1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
- 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
- ½ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- ½ κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη
- ¼ κ.γ. πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)
- αλάτι, πιπέρι
 Διαδικασία
        
            
        
                            
                        
            
    Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή) 
        - Για την καλύτερη σάλτσα BBQ ever βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και χτυπάμε πολύ καλά, να ομογενοποιηθούν.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε κατσαρολάκι, τοποθετούμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και φέρνουμε σε βράση, ανακατεύοντας συνεχώς.
- Χαμηλώνουμε πολύ τη φωτιά και μαγειρεύουμε τη σάλτσα για περίπου 10 λεπτά, ανακατεύοντας απαλά μέχρι να δέσει.
- Μεταφέρουμε την BBQ σος σε αποστειρωμένο βάζο και την αποθηκεύουμε στο ψυγείο.
Αν θέλουμε μπορούμε να της προσθέσουμε και φρέσκα μυρωδικά. Της πάει πολύ το θυμάρι.
 Καρολίνα Δωρίτη
Καρολίνα Δωρίτη 
         
 
 
 
 
 
 
 
 
