Η ομελέτα είναι ίσως το πιο υποτιμημένο comfort food. Από το κλασικό πρωινό με αυγά και τυρί, μέχρι τις πιο δημιουργικές εκδοχές με λαχανικά εποχής, μυρωδικά, αλλαντικά ή ακόμα και διάφορα leftovers μπορεί να αποτελέσει την ιδανική επιλογή σε στιγμές πείνας, έλλειψη έμπνευσης, αλλά και χρόνου.
Στη διαδικασία της σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος, οπότε ακόμα κι εντελώς αρχάριος να είσαι, ξέρεις πως θα είναι νόστιμη. Και σημείωσε ότι σε βγάζει ασπροπρόσωπο σε κάθε στιγμή: από πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό. Άναψε το μάτι, πάρε τηγάνι και λίγο ελαιόλαδο και σε λίγα λεπτά τρως.

Ομελέτα φούρνου με λαχανικά και φέτα

Ομελέτα με ντοματίνια, πιπεριά, φέτα και φρέσκα κρεμμυδάκια

Αφράτη ομελέτα με σπανάκι και μυρωδικά

Ομελέτα «φάκελος» με κεφαλογραβιέρα και μυρωδικά

Ομελέτα με πατάτες στο air fryer

Φριτάτα με μπρόκολο και τυρί κρέμα

Εύκολη φριτάτα με πατάτες και αποξηραμένα μανιτάρια
