Υλικά

 για 20 κομμάτια

  • 1 συσκευασία σφολιατάκια στρογγυλά
  • 200 γρ. τυρί cottage
  • 150 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
  • 150 γρ. φέτα σπασμένη
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1 αυγό και 2 κ.σ. νερό για την κρούστα
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για τα σφολιατάκια με cottage και άλλα τυριά σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα τυριά με το πιπέρι.
  2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
  3. Γεμίζουμε κάθε σφολιατάκι με μία κουταλιά στην άκρη της μιας πλευράς και κλείνουμε σε μισοφέγγαρο αφού βρέξουμε λίγο την άκρη της ζύμης.
  4. Πιέζουμε τις άκρες με πιρούνι για να τα σφραγίσουμε.
  5. Στρώνουμε με χαρτί ψησίματος το ρηχό ταψί του φούρνου και τοποθετούμε τα τυροπιτάκια.
  6. Χτυπάμε το αυγό με το νερό και τα αλείφουμε με πινέλο.
  7. Ψήνουμε για 20-25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ωραία. Τα τρώμε ζεστά από τον φούρνο!