Η εποχή του τρύγου έχει φτάσει στο τέλος της, ενώ καλωσορίζουμε το φθινόπωρο, μαζί με όλα του τα αρώματα και τις γεύσεις. Αυτή την περίοδο λοιπόν αξιοποιούμε τον μούστο και το πετιμέζι - που μπορούμε είτε να αγοράσουμε, είτε να φτιάξουμε και μόνοι μας στο σπίτι - για να ετοιμάσουμε από γλυκές, μέχρι αλμυρές συνταγές που απολαμβάνει όλη η οικογένεια. 

Για πρωινό, για μεσημεριανό, για σνακ αλλά και για βραδινό, από τα all time classic μουστοκούλουρα και τη μουσταλευριά, μέχρι γκρατέν λαχανικών και πετιμέζι και έναν διαφορετικό σολομό τεριγιάκι με μούστο,