Υλικά
            
        
        
        
        
    - 4 ντομάτες
 - 1 κρεμμύδι ξερό
 - 2 πατάτες
 - 200 γρ. τυρί κρέμα κατσικίσιο
 - 2 κλωνάρια δυόσμο φρέσκο
 - 1 κ.γ θυμάρι φρέσκο
 - 1 κλωνάρι δενδρολίβανο
 - 2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
 - πιπέρι φρεσκοτριμμένο
 
 Διαδικασία
        
            
                            
                        
            
    Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή) 
        - Για την ντοματόσουπα με φρέσκα βότανα, πρώτα βράζουμε τις πατάτες.
 - Μόλις βράσουν τις ξεφλουδίζουμε και τις αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Στη συνέχεια τις πολτοποιούμε και προσθέτουμε 6 φρέσκα φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα και λίγο ελαιόλαδο. Έπειτα τις αφήνουμε στην άκρη.
 - Στη συνέχεια τρίβουμε τις ντομάτες και τις τοποθετούμε σε μια μικρή κατσαρόλα. Προσθέτουμε μια κούπα νερό και σιγοβράζουμε. Όταν αρχίσει η πρώτη βράση προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε το ζωμό ντομάτας με τα κλωνάρια δεντρολίβανου και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
 - Σερβίρουμε το ζωμό ντομάτας μαζί με μια κουταλιά της σούπας σε ένα μπολ και στη συνέχεια προσθέτουμε μια κουταλιά κατσικίσιο τυρί και πασπαλίζουμε με φύλλα θυμαριού.
 - Σερβίρουμε με πιπέρι φρεσκοτριμμένο και φρέσκα φύλλα δυόσμου.
 
Σοφία Τριάντου