Υλικά

για 6 σακουλάκια 

  • 2 κ.σ. λάδι
  • 2 φλ. ρεβίθια τραγανά
  • 1 φλ. φιστίκια
  • 1 φλ. αμύγδαλα
  • 1 κ.γ. κάρι
  • 1 κ.γ. κουρκουμά
  • ½ κ.γ. τσίλι σε σκόνη
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 1 φλ. πατατάκια σε στικς
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για το bombay mix ζεσταίνουμε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά.
  2. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και τα όσπρια και σοτάρουμε ανακατεύοντας για 2-3 λεπτά.
  3. Αποσύρουμε, αφήνουμε να κρυώσουν και προσθέτουμε τα πατατάκια.
  4. Μοιράζουμε σε σακουλάκια.
  • Όταν το μείγμα είναι έτοιμο, μπορούμε να προσθέτουμε μερικά φύλλα κάρυ (φρέσκα ή αποξηραμένα) για έντονο χρώμα και άρωμα.
  • Μπορούμε να το προσφέρουμε και με ένα μπουκάλι ξεχωριστή μπίρα.