Υλικά

 

Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για την τούρτα με ΓΙΩΤΗΣ Crème και φρούτα του δάσους χτυπάμε το ΓΙΩΤΗΣ Crème μέχρι να αφρατέψει.
  2. Χτυπάμε το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτουμε το ¼ στο χτυπημένο ΓΙΩΤΗΣ Crème και ανακατεύουμε. Κρατάμε λίγο από το Garni για το γαρνίρισμα.
  3. Βάζουμε σε πιατέλα τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και τη ραντίζουμε με λίγο ποτό. Απλώνετε το ⅓ από το ΓΙΩΤΗΣ Crème και από πάνω τα μισά φρούτα, πιέζοντάς τα λίγο μέσα στην κρέμα.
  4. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και με τη δεύτερη βάση.
  5. Τοποθετούμε την τρίτη  βάση, τη ραντίζουμε με το υπόλοιπο ποτό και βάζουμε την τούρτα στην κατάψυξη για 1 ώρα.
  6. Καλύπτουμε την τούρτα με το έτοιμο Garni και πασπαλίζουμε επάνω και γύρω-γύρω με την καρύδα. Τέλος, γαρνίρουμε με το υπόλοιπο Garni που κρατήσαμε και αν θέλουμε με επιπλέον φρούτα.