Υλικά
  • 1 φλ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
  •  1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο (ή 1 κ.γ. αποξηραμένο)
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. χυμό λεμονιού 
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο 
     
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για το ντιπ γιαουρτιού με δυόσμο ανακατεύουμε το γιαούρτι με τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
  2. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.
  3. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  4. Βάζουμε το ντιπ στο ψυγείο για 15–30 λεπτά πριν το σερβίρουμε, ώστε να «δέσουν» οι γεύσεις.

Αν είναι περισσότερο στις γεύσεις μας, μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον χυμό λεμονιού με ξύδι.