
Υλικά
- 1 φλ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
- 1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο (ή 1 κ.γ. αποξηραμένο)
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. χυμό λεμονιού
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για το ντιπ γιαουρτιού με δυόσμο ανακατεύουμε το γιαούρτι με τον ψιλοκομμένο δυόσμο.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.
- Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Βάζουμε το ντιπ στο ψυγείο για 15–30 λεπτά πριν το σερβίρουμε, ώστε να «δέσουν» οι γεύσεις.
Αν είναι περισσότερο στις γεύσεις μας, μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον χυμό λεμονιού με ξύδι.