
Υλικά
για 12 κομμάτια περίπου
- 12 χουρμάδες χωρίς κουκούτσι
- 100 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
- 1-2 κ.γ. μέλι
- ½ κ.γ. κανέλα (προαιρετικά)
- 12 καρύδια μισά ή ολόκληρα αν είναι μικρά
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για τους χουρμάδες γεμιστούς με τυρί κρέμα και καρύδια, κόβουμε πρώτα τους χουρμάδες στη μέση, αλλά όχι μέχρι κάτω, ώστε να ανοίγουν σαν θήκη.
- Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με το μέλι και την κανέλα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Με ένα μικρό κουταλάκι γεμίζουμε κάθε χουρμά με λίγο από το μείγμα τυριού.
- Τοποθετούμε από πάνω ένα μισό καρύδι, πιέζοντάς το ελαφρά μέσα στο τυρί κρέμα.