Υλικά
            
                για 6 μπρουσκέτες
- 6 φέτες ψωμί λευκό, χωριάτικο
 - 1-2 αχλάδια ώριμα, κομμένα σε φέτες
 - 100 γρ. τυρί μαλακό, όπως μπρι (εναλλακτικά κατσικίσιο, ρικότα ή ό,τι άλλο θέλουμε)
 - 1 χούφτα καρύδια καβουρδισμένα και χοντροκομμένα
 - 2-3 κ.γ. μέλι
 - λίγο ελαιόλαδο για το άλειμμα της μπρουσκέτας
 - πιπέρι φρεσκοτριμμένο
 
Riesling όψιμου τρύγου από τη Γερμανία, με αρώματα ώριμων εσπεριδοειδών και πυρηνόκαρπων φρούτων, μελιού και ροδοπέταλων. Η πρόταση του WSPC: Riesling Spätlese Robert Weil
 Διαδικασία
        
            
                            
                        
            
    Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή) 
        - Για τις μπρουσκέτες με μπρι, αχλάδι, μέλι και καρύδια αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με λίγο ελαιόλαδο και τις φρυγανίζουμε στην τοστιέρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι, μέχρι να γίνουν τραγανές.
 - Μεταφέρουμε σε πιατέλα και απλώνουμε πάνω τους τις φέτες του αχλαδιού και στη συνέχεια το τυρί (αν είναι κατσικίσιο ή φέτα, το θρυμματίζουμε με πιρούνι).
 - Πασπαλίζουμε με τα καρύδια και περιχύνουμε κάθε μπρουσκέτα με λίγο μέλι (περίπου ½ κ.γ. ανά φέτα).
 - Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.