Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές: αρνί στη σούβλα, κατσικάκι στο φούρνο, πατάτες με ρίγανη και μπόλικο λεμόνι, τις μυρωδιές που πλημμυρίζουν το σπίτι - υπάρχει ένα στοιχείο που μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά στο πασχαλινό γεύμα. Τα γύρω-γύρω και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι σάλτσες που θα δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω στα -κατά τα άλλα νοστιμότατα- κρεατικά, αλλά και στα ορεκτικά και συνοδευτικά, όπως οι πατάτες, και οτιδήποτε τέλος πάντων επιδέχεται βουτιές σε μία νόστιμη σάλτσα.
Μπορείς, για παράδειγμα, φέτος να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα και αντί για μουστάρδα ή τζατζίκι να προσφέρεις στους καλεσμένους σου μία πικάντικη σάλτσα με ψητές πιπεριές Φλωρίνης, που ταιριάζει υπέροχα όχι μόνο με τα κρεατικά, αλλά και με τα τυριά στο τραπέζι σου. Είτε λοιπόν είσαι φαν της παράδοσης, είτε θέλεις να κάνεις φέτος ένα twist, αυτές οι τρεις προτάσεις για ιδιαίτερες σάλτσες είναι για σένα.