Υλικά

για 1 μεγάλη ή 2 μικρές πίτσες

Ένα ροζέ από την ποικιλία Syrah, με γευστική ένταση, φρουτώδη χαρακτήρα και ευχάριστη επίγευση που διαρκεί. Η πρόταση του WSPC: Κτήμα Βιβλία Χώρα Ροζέ
 

Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για την πίτσα στο air fryer πρώτα ανοίγουμε το φύλλο ζύμης σε στρογγυλό δίσκο που να χωράει στο air fryer.
  2. Προσθέτουμε σάλτσα, τυρί και υλικά της επιλογής μας.
  3. Πασπαλίζουμε λίγη ρίγανη και ραντίζουμε με ελαιόλαδο.
  4. Ψήνουμε στους 180°C για 8–10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ψηθεί η βάση.
  • Μπορούμε για πιο τραγανή βάση, να ψήνουμε τη ζύμη για 2 λεπτά μόνη της πριν προσθέσουμε υλικά.
  • Καλύτερα να μην την παραφορτώσουμε, ώστε η βάση να παραμείνει τραγανή.