
Υλικά
για 1 μεγάλη ή 2 μικρές πίτσες
- ζύμη πίτσας σπιτική
- τυρί μοτσαρέλα
- υλικά επιλογής: πιπεριές, μανιτάρια, αλλαντικά κ.λπ.
- σάλτσα ντομάτας σπιτική
- ρίγανη
- ελαιόλαδο
Ένα ροζέ από την ποικιλία Syrah, με γευστική ένταση, φρουτώδη χαρακτήρα και ευχάριστη επίγευση που διαρκεί. Η πρόταση του WSPC: Κτήμα Βιβλία Χώρα Ροζέ
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για την πίτσα στο air fryer πρώτα ανοίγουμε το φύλλο ζύμης σε στρογγυλό δίσκο που να χωράει στο air fryer.
- Προσθέτουμε σάλτσα, τυρί και υλικά της επιλογής μας.
- Πασπαλίζουμε λίγη ρίγανη και ραντίζουμε με ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε στους 180°C για 8–10 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ψηθεί η βάση.
- Μπορούμε για πιο τραγανή βάση, να ψήνουμε τη ζύμη για 2 λεπτά μόνη της πριν προσθέσουμε υλικά.
- Καλύτερα να μην την παραφορτώσουμε, ώστε η βάση να παραμείνει τραγανή.