Υλικά
- 10 marshmallows μεγάλα
- 150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 2 κ.σ. βούτυρο
- τρούφα πολύχρωμη ή ινδοκάρυδο τριμμένο
- ξυλάκια για cake pops
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για τα marshmallows με σοκολάτα και πολύχρωμη τρούφα λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
- Περνάμε τα marshmallows σε ξυλάκια για cake pops και τα βουτάμε στη σοκολάτα, να μισοκαλυφθούν.
- Πασπαλίζουμε αμέσως με τρούφα.
- Στερεώνουμε σε ποτήρι μέχρι να στεγνώσουν.
- Μπορούμε να τα τυλίξουμε ξεχωριστά σε μικρά σακουλάκια.
Αμαρυλλίς Τσέγκου