Υλικά
- 1 συσκευασία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 2 συσκευασίες ΓΙΩΤΗΣ Crème
- 200 γρ. ινδική καρύδα
- 1 κουτί Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 200 γρ. φρούτα του δάσους
- 2 ροδάκινα κομπόστα, στραγγισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
- 50 γρ. ρούμι ή λικέρ μπανάνα
- 400 ml γάλα
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για την τούρτα με ΓΙΩΤΗΣ Crème και φρούτα του δάσους χτυπάμε το ΓΙΩΤΗΣ Crème μέχρι να αφρατέψει.
- Χτυπάμε το Garni με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτουμε το ¼ στο χτυπημένο ΓΙΩΤΗΣ Crème και ανακατεύουμε. Κρατάμε λίγο από το Garni για το γαρνίρισμα.
- Βάζουμε σε πιατέλα τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και τη ραντίζουμε με λίγο ποτό. Απλώνετε το ⅓ από το ΓΙΩΤΗΣ Crème και από πάνω τα μισά φρούτα, πιέζοντάς τα λίγο μέσα στην κρέμα.
- Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και με τη δεύτερη βάση.
- Τοποθετούμε την τρίτη βάση, τη ραντίζουμε με το υπόλοιπο ποτό και βάζουμε την τούρτα στην κατάψυξη για 1 ώρα.
- Καλύπτουμε την τούρτα με το έτοιμο Garni και πασπαλίζουμε επάνω και γύρω-γύρω με την καρύδα. Τέλος, γαρνίρουμε με το υπόλοιπο Garni που κρατήσαμε και αν θέλουμε με επιπλέον φρούτα.