Liystor: Από την ιστορία της κλεψύδρας στη γεύση του σήμερα
Στη Μαραθιά της Τήνου για κότσι από φαγκρί και μπέικον από τόνο
Pasithea: Γεύσεις με πανοραμική θέα από μια άλλη πλευρά της πόλης
Φάγαμε στον Λάμπρο, το all time classic εστιατόριο για ψάρι στη Βουλιαγμένη

Mario, Paros: Όταν η πρώτη ύλη συναντά τον σεβασμό και η παράδοση τη δημιουργία
Το Ιώδιο αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει και στη Μύκονο

Belon, το νέο bar restaurant της Κηφισιάς

Atelier Papaioannou: Για ψάρι στο κέντρο της Αθήνας
