Υλικά
για 20 κομμάτια
- 1 συσκευασία σφολιατάκια στρογγυλά
- 200 γρ. τυρί cottage
- 150 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
- 150 γρ. φέτα σπασμένη
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 1 αυγό και 2 κ.σ. νερό για την κρούστα
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για τα σφολιατάκια με cottage και άλλα τυριά σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα τυριά με το πιπέρι.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
- Γεμίζουμε κάθε σφολιατάκι με μία κουταλιά στην άκρη της μιας πλευράς και κλείνουμε σε μισοφέγγαρο αφού βρέξουμε λίγο την άκρη της ζύμης.
- Πιέζουμε τις άκρες με πιρούνι για να τα σφραγίσουμε.
- Στρώνουμε με χαρτί ψησίματος το ρηχό ταψί του φούρνου και τοποθετούμε τα τυροπιτάκια.
- Χτυπάμε το αυγό με το νερό και τα αλείφουμε με πινέλο.
- Ψήνουμε για 20-25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ωραία. Τα τρώμε ζεστά από τον φούρνο!