Υλικά

για 3-4 άτομα

  • 150 γρ.  γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κ.γ. κάπαρη, πολύ ψιλοκομμένη
  • 1 κ.σ. άνηθος
  • 1 κ.γ. ξίδι
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για τη σάλτσα με γιαούρτι, κάπαρη και άνηθο, πρώτα ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
  2. Μόλις αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μείγμα το μεταφέρουμε στο ψυγείο.
  3. Το διατηρούμε εκεί μέχρι το σερβίρισμα.