
Υλικά
για 3-4 άτομα
- 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.γ. κάπαρη, πολύ ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. άνηθος
- 1 κ.γ. ξίδι
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για τη σάλτσα με γιαούρτι, κάπαρη και άνηθο, πρώτα ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
- Μόλις αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μείγμα το μεταφέρουμε στο ψυγείο.
- Το διατηρούμε εκεί μέχρι το σερβίρισμα.