
Υλικά
για 1 πίτσα
- 1 τορτίγια μεγάλη
- 2 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
- 4–5 φέτες μοτσαρέλα ή άλλο τυρί που λιώνει (χοντροτριμμένο)
- ρίγανη
- ελαιόλαδο
- Υλικά επιλογής: μανιτάρια, ζαμπόν, ελιές, πιπεριές κ.ά. - κομμένα σε λεπτές φέτες
Ροζέ, blend Αγιωργίτικου, Syrah και Μαυροφίλερου, με πολύπλοκα αρώματα από κόκκινα φρούτα, εσπεριδοειδή και λευκά άνθη. Η πρόταση του WSPC: Peplo - Κτήμα Σκούρα
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για την πίτσα στο air fryer με τορτίγια απλώνουμε τη σάλτσα στην τορτίγια, απλώνουμε τις φέτες τυριού και προσθέτουμε τα υλικά που μας αρέσουν.
- Πασπαλίζουμε με ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο.
- Βάζουμε την τορτίγια στον air fryer (κατά προτίμηση πάνω σε χαρτί ψησίματος) και ψήνουμε στους 180°C για 5-7 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνει τραγανή η βάση.
- Για πιο έντονη αίσθηση πίτσας, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως βάση 2 τορτίγιες με τυρί ανάμεσά τους.
- Σέρβιρε με φρέσκια ρόκα ή βασιλικό.