Υλικά

για 1 πίτσα

  • 1 τορτίγια μεγάλη
  • 2 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
  • 4–5 φέτες μοτσαρέλα ή άλλο τυρί που λιώνει (χοντροτριμμένο)
  • ρίγανη
  • ελαιόλαδο
  • Υλικά επιλογής: μανιτάρια, ζαμπόν, ελιές, πιπεριές κ.ά. - κομμένα σε λεπτές φέτες

Ροζέ, blend Αγιωργίτικου, Syrah και Μαυροφίλερου, με πολύπλοκα αρώματα από κόκκινα φρούτα, εσπεριδοειδή και λευκά άνθη. Η πρόταση του WSPC: Peplo - Κτήμα Σκούρα

Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για την πίτσα στο air fryer με τορτίγια απλώνουμε τη σάλτσα στην τορτίγια, απλώνουμε τις φέτες τυριού και προσθέτουμε τα υλικά που μας αρέσουν.
  2. Πασπαλίζουμε με ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο.
  3. Βάζουμε την τορτίγια στον air fryer (κατά προτίμηση πάνω σε χαρτί ψησίματος) και ψήνουμε στους 180°C για 5-7 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνει τραγανή η βάση.
  • Για πιο έντονη αίσθηση πίτσας, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως βάση 2 τορτίγιες με τυρί ανάμεσά τους.
  • Σέρβιρε με φρέσκια ρόκα ή βασιλικό.