
Υλικά
- 2 μήλα, κόκκινα ή πράσινα ή συνδυασμός των δύο
- 2 κ.γ. ζάχαρη
- ½ κ.γ. κανέλα
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για τα τσιπς μήλου στο air fryer, πλένουμε πρώτα τα μήλα και με αποπυρηνωτή αφαιρούμε προσεκτικά τα κουκούτσια.
- Κόβουμε τα μήλα σε πολύ λεπτές φέτες, με μαντολίνο ή κοφτερό μαχαίρι και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη, την κανέλα και ανακατεύουμε καλά.
- Απλώνουμε τα τσιπς μήλου στον κάδο του air fryer, σε μονή στρώση και ψήνουμε στους 180°C για 12 λεπτά, γυρνώντας τα ανά 4 λεπτά. Βγάζουμε από το air fryer και συνεχίζουμε με τις επόμενες δόσεις, μέχρι να ψηθούν όλα τα τσιπς.
- Μόλις κρυώσουν τα τσιπς μήλου, μεταφέρουμε σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς. Μπορούν να διατηρηθούν για έως και 1 εβδομάδα.