Υλικά
  • 2 μήλα, κόκκινα ή πράσινα ή συνδυασμός των δύο
  • 2 κ.γ. ζάχαρη
  • ½ κ.γ. κανέλα
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για τα τσιπς μήλου στο air fryer, πλένουμε πρώτα τα μήλα και με αποπυρηνωτή αφαιρούμε προσεκτικά τα κουκούτσια.
  2. Κόβουμε τα μήλα σε πολύ λεπτές φέτες, με μαντολίνο ή κοφτερό μαχαίρι και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
  3. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη, την κανέλα και ανακατεύουμε καλά.
  4. Απλώνουμε τα τσιπς μήλου στον κάδο του air fryer, σε μονή στρώση και ψήνουμε στους 180°C για 12 λεπτά, γυρνώντας τα ανά 4 λεπτά. Βγάζουμε από το air fryer και συνεχίζουμε με τις επόμενες δόσεις, μέχρι να ψηθούν όλα τα τσιπς.
  5. Μόλις κρυώσουν τα τσιπς μήλου, μεταφέρουμε σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς. Μπορούν να διατηρηθούν για έως και 1 εβδομάδα.