Το concept των ghost kitchens καλά κρατεί ακόμη και αν η καραντίνα, οπότε και άνθισε αναγκαστικά θυμίζει πια μακρινό παρελθόν. Ακόμη περισσότερο, αναπτύσσεται και εξαπλώνεται σε όλες τις περιοχές της Αθήνας. 

Σε τελευταία νέα, το Munchy αποτελεί το τελευταίο, νεοσύστατο ghost project που εντοπίσαμε. Ένα μπεργκεράδικο με την υπογραφή του βραβευμένου με αστέρι Michelin Παναγιώτη Γιακαλή, που γνωρίζουμε από τα εστιατόρια του The Margi Hotel, αλλά και το δικό του Piscis στο Μικρολίμανο. Αυτή τη φορά στρέφεται στο αγαπημένο και πάντα διαχρονικό street food το οποίο επιδιώκει να προσφέρει στην καλύτερή του εκδοχή, από τις κλασικές επιλογές, μέχρι αυτές όπου πρωταγωνιστούν οι δικές του σύγχρονες πινελιές. 

Για του λόγου το αληθές, θα βρεις από κλασικό και αγαπημένο cheeseburger, μέχρι Korean kimchi burger με buttermilk fried chicken, λιωμένο τυρί cheddar, kimchi, τηγανητό αυγό, τραγανό μπέικον, χειροποίητη μαγιονέζα και maple syrup.

Στα γύρω γύρω το βλέμμα σου στον κατάλογο τραβούν αμέσως οι smashed πατάτες τηγανητές με μπιφτέκι, πίκλα, κομματάκια μπέικον και τη signature σως του μαγαζιού. 

Όπως είπαμε πρόκειται για ghost κατάστημα που μπορείς να βρεις στις γνωστές πλατφόρμες διανομής, αλλά και για take away. 

Δώσε προσοχή όμως, αφού, όπως ανέφερε ο Παναγιώτης Γιακαλής στο Cookout.gr, σχεδιάζουν να δημιουργήσουν σύντομα ένα food hall, όπου θα απολαμβάνουμε άνετα το αγαπημένο μας street food. Οπότε, stay tuned!

Munchy 

Αρχιπελάγους 71, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 213-08.83.606
Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη-Κυριακή 16:00 - 23:30, Δευτέρα κλειστά