Υλικά

για ένα μικρό βάζο

  • 250 γρ. μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.σ. κάπαρη
  • 8 αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • χυμό από 1 λάιμ
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο 
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για να φτιάξουμε τη σως ταρτάρ ξεπλένουμε την κάπαρη και το αγγουράκι σε τρεχούμενο νερό και τα ψιλοκόβουμε.
  2. Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. 
  3. Βάζουμε τη sauce στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά ώστε να δέσουν οι γεύσεις.