
Υλικά
για ένα μικρό βάζο
- 250 γρ. μαγιονέζα
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. κάπαρη
- 8 αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα
- 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- χυμό από 1 λάιμ
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για να φτιάξουμε τη σως ταρτάρ ξεπλένουμε την κάπαρη και το αγγουράκι σε τρεχούμενο νερό και τα ψιλοκόβουμε.
- Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Βάζουμε τη sauce στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά ώστε να δέσουν οι γεύσεις.