
Υλικά
για 2-3 άτομα
- 4 κ.σ. γιαούρτι φυτικό καρύδας
- χυμός και ξύσμα από 1 λάιμ
- 1 κ.γ. μέλι ή σιρόπι σφενδάμου για vegan εκδοχή
- 1 κ.σ. φρέσκος κόλιανδρος ψιλοκομμένος ή μαϊντανός
- 1 κ.γ. τζίντζερ φρεσκοτριμμένο
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για τη σάλτσα καρύδας με λάιμ και κόλιανδρο, πρώτα ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε με περισσότερο λάιμ ή κόλιανδρο, αν χρειάζεται.
- Σερβίρουμε αμέσως και συνοδεύουμε ό,τι θέλουμε ή διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.