Υλικά
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 1 κ.σ. κουρκουμάς
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 2 κ.σ. σόγια σος
  • ½ κ.γ. κύμινο
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για τη μαρινάδα με γιαούρτι για κοτόπουλο και γαλοπούλα τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε γυάλινο ή πλαστικό σκεύος.
  2. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τα υπόλοιπα υλικά και τα ρίχνουμε στο κοτόπουλο.
  3. Ανακατεύουμε να πάει η μαρινάδα παντού και σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη. Αφήνουμε το κοτόπουλο στο ψυγείο για 2 ώρες.
  4. Σκουπίζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου από τη μαρινάδα και αφήνουμε εκτός ψυγείου για 15 λεπτά πριν τα ψήσουμε.