Υλικά
- 1 συσκευασία 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες
- 500 ml νερό
- 1 κονσέρβα κομπόστα βύσσινο σε σιρόπι
- 10 γρ. Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσήζκεικ ΓΙΩΤΗΣ
- 500 ml γάλα
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για τις κρέπες με κρέμα cheese cake και βύσσινο ετοιμάζουμε το 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες και την Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσήζκεικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες των συσκευασιών αντίστοιχα.
- Σουρώνουμε το βύσσινο και βάζουμε το σιρόπι του σε μια μικρή κατσαρόλα.
- Διαλύουμε εκεί μέσα και το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και βράζουμε το μείγμα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσει.
- Γεμίζουμε τις κρέπες με την κρέμα ζαχαροπλαστικής και το βύσσινο, τυλίγουμε και γαρνίρουμε με το σιρόπι βύσσινο.
Για την Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσήζκεικ ΓΙΩΤΗΣ μπορούμε εναλλακτικά να επιλέξουμε και φυτικό γάλα στις ίδιες ποσότητες.