Υλικά

για 2 φιλέτα

  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • χυμό 1 λεμονιού
  • ½ κ.γ. μουστάρδα
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για τη σάλτσα λαδολέμονο, πρώτα χτυπάμε όλα τα υλικά καλά σε ένα μπολ με ένα πιρούνι. Αλλιώς μπορούμε να τα ρίξουμε σε ένα βαζάκι και να το ανακινήσουμε δυνατά.
  2. Μόλις έχουμε αποκτήσει ένα ομοιογενές μείγμα, σερβίρουμε.
  • Για αρωματικό twist, προσθέτουμε λίγο σκόρδο ή ρίγανη.

  • Ταιριάζει υπέροχα και με καλαμάρια σχάρας.