Υλικά
            
        
        
        
        
    για 2 φιλέτα
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- χυμό 1 λεμονιού
- ½ κ.γ. μουστάρδα
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
 Διαδικασία
        
            
        
                            
                        
            
    Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή) 
        - Για τη σάλτσα λαδολέμονο, πρώτα χτυπάμε όλα τα υλικά καλά σε ένα μπολ με ένα πιρούνι. Αλλιώς μπορούμε να τα ρίξουμε σε ένα βαζάκι και να το ανακινήσουμε δυνατά.
- Μόλις έχουμε αποκτήσει ένα ομοιογενές μείγμα, σερβίρουμε.
- Για αρωματικό twist, προσθέτουμε λίγο σκόρδο ή ρίγανη.
- Ταιριάζει υπέροχα και με καλαμάρια σχάρας.
 Αμαρυλλίς Τσέγκου
Αμαρυλλίς Τσέγκου 
            
         
 
 
 
