Υλικά
  • 3 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 μάνγκο, ώριμο
  • ½- 1 πιπερίτσα τσίλι, μικρή, πολύ ψιλοκομμένη
  • χυμό από 1 λάιμ
  • αλάτι
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για τη σάλτσα mango mayo με τσίλι, πρώτα ψιλοκόβουμε το τζίντζερ και το πολτοποιούμε σε ένα μπλέντερ. 
  2. Έπειτα προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
  3. Μεταφέρουμε σε βαζάκι και σερβίρουμε αμέσως ή διατηρούμε στο ψυγείο. 
  • Αν το μείγμα μας είναι πολύ πηχτό, προσθέτουμε λίγο νερό, κουταλιά - κουταλιά, μέχρι να έχει την υφή που θέλουμε.

  • Ταιριάζει πολύ και με ψάρια sashimi ή tempura.