Υλικά
- 3 κ.σ. μαγιονέζα
- 1 μάνγκο, ώριμο
- ½- 1 πιπερίτσα τσίλι, μικρή, πολύ ψιλοκομμένη
- χυμό από 1 λάιμ
- αλάτι
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για τη σάλτσα mango mayo με τσίλι, πρώτα ψιλοκόβουμε το τζίντζερ και το πολτοποιούμε σε ένα μπλέντερ.
- Έπειτα προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Μεταφέρουμε σε βαζάκι και σερβίρουμε αμέσως ή διατηρούμε στο ψυγείο.
- Αν το μείγμα μας είναι πολύ πηχτό, προσθέτουμε λίγο νερό, κουταλιά - κουταλιά, μέχρι να έχει την υφή που θέλουμε.
- Ταιριάζει πολύ και με ψάρια sashimi ή tempura.