Υλικά
  • 150 γρ. κουραμπιέδες
  • 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • ½ κ.γ. ξύσμα μανταρίνι
  • 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη
  • 2-3 μανταρίνια καθαρισμένα 

Ροζέ, ημιαφρώδες κρασί, Αγιωργίτικο με αρώματα ροδιού, φράουλας, άγριων φρούτων του δάσους και ανθικές νότες. Πλούσιο στόμα με έντονη επίγευση. Η πρότασή μας: Bee - Palivou Vineyards

Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τους κουραμπιέδες με τα χέρια.
  2. Σε δεύτερο μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με τη βανίλια, το ξύσμα μανταρινιού και την άχνη ζάχαρη.
  3. Παίρνουμε 4 ποτήρια -μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μεγάλα ποτήρια του κρασιού - και μοιράζουμε ίση ποσότητα τριμμένου κουραμπιέ στη βάση τους, περίπου 2 γεμάτα κουταλάκια.
  4. Μοιράζουμε από πάνω λίγο από το μείγμα του γιαουρτιού και φέτες μανταρίνι. Συνεχίζουμε να προσθέτουμε τα τρία υλικά, εναλλάξ, μέχρι να γεμίσουν τα ποτήρια.
  5. Μπορούμε να διακοσμήσουμε με λίγο δενδρολίβανο και σερβίρουμε.