Υλικά
- 150 γρ. κουραμπιέδες
- 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- ½ κ.γ. ξύσμα μανταρίνι
- 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 2-3 μανταρίνια καθαρισμένα
Ροζέ, ημιαφρώδες κρασί, Αγιωργίτικο με αρώματα ροδιού, φράουλας, άγριων φρούτων του δάσους και ανθικές νότες. Πλούσιο στόμα με έντονη επίγευση. Η πρότασή μας: Bee - Palivou Vineyards
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τους κουραμπιέδες με τα χέρια.
- Σε δεύτερο μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με τη βανίλια, το ξύσμα μανταρινιού και την άχνη ζάχαρη.
- Παίρνουμε 4 ποτήρια -μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μεγάλα ποτήρια του κρασιού - και μοιράζουμε ίση ποσότητα τριμμένου κουραμπιέ στη βάση τους, περίπου 2 γεμάτα κουταλάκια.
- Μοιράζουμε από πάνω λίγο από το μείγμα του γιαουρτιού και φέτες μανταρίνι. Συνεχίζουμε να προσθέτουμε τα τρία υλικά, εναλλάξ, μέχρι να γεμίσουν τα ποτήρια.
- Μπορούμε να διακοσμήσουμε με λίγο δενδρολίβανο και σερβίρουμε.