Ο Βαγγέλης Κωστάκης ζει στα Χανιά και αποτελεί την τρίτη γενιά για το τυροκομείο Κωστάκη. Η εκπομπή του ΣΚΑΪ λοιπόν «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» βρέθηκε στα Χανιά και δεν γινόταν να μη συναντήσει τον παραγωγό που συνεχίζει την παράδοση αλλά την εξελίσσει κιόλας. «Η ναυαρχίδα μας είναι φυσικά η γραβιέρα Κρήτης αλλά έχουμε προσαρμόσει πλέον στις ανάγκες των καταναλωτών το κομμάτι της γαστρονομίας, όποτε έχουμε και γραβιέρα με θυμάρι, όπως και με βότανα». 

«Διατηρούμε βέβαια πάντα και το παραδοσιακό στοιχείο για αυτό έχουμε και ξινομυζήθρα ή το γιαούρτι που είναι δικής μας παραγωγής». Πλέον τα τυροκομικά προϊόντα Κωστάκης εξάγονται όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. «Πίσω απ' όλα είναι το μεράκι είναι και η αγάπη για τη δουλειά μας. Έχουμε φυσικό κατάστημα και στα Χανιά και στην Αθήνα και καθημερινά η προτίμηση του κόσμου μας παρέχει την κινητήριο δύναμη για να συνεχίζουμε». Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που στο τυροκομείο τους, στον Τζιτζιφέ Χανίων παράγουν αυθεντικά κρητικά τυριά από το 1960.