Υλικά
- 400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
Για τη γέμιση
- 110 γρ. κακάο
- 50 γρ. mini marshmallows
- τρούφα
- σοκολάτα σε σταγόνες
Για τη διακόσμηση
- 50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
- τρούφα
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για τα χριστουγεννιάτικα choco bombs κόβουμε τη σοκολάτα σε κομμάτια και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
- Με ένα κουτάλι απλώνουμε τη σοκολάτα σε μία ειδική φόρμα σιλικόνης με ημισφαίρια και τη βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 20 λεπτά, να σφίξει η σοκολάτα.
- Ξεφορμάρουμε προσεκτικά και γεμίζουμε τα μισά ημικύκλια με 1 κ.σ. κακάο, λίγα marshmallows, τρούφα και σταγόνες σοκολάτας.
- Βάζουμε προσεκτικά λίγη λιωμένη σοκολάτα περιφερειακά στο κάθε γεμισμένο ημικύκλιο και ενώνουμε με ένα άδειο, σχηματίζοντας choco bombs.
- Διακοσμούμε κάθε choco bomb με λευκή σοκολάτα και τρούφα.
- Για να σερβίρουμε, βάζουμε σε μία φλιτζάνα καυτό γάλα, ρίχνουμε 1 choco bomb και όταν ανοίξει, ανακατεύουμε καλά και απολαμβάνουμε.