Υλικά
- 1 ανανάς, καθαρισμένος και κομμένος σε φέτες (~1 εκ.)
- 2 κ.σ. μέλι
- 1 κ.γ. κανέλα
Λευκό, γφλυκό κρασί, blend από Σαββατιανό και Αηδάνι με ανθικά στοιχεία συνδυασμένα με αρώματα ροδάκινου, βερίκοκου και νότες μάραθου και βασιλικού. Η πρόταση του WSPC: Sunday - Mylonas Winery
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για τον ανανά στο γκριλ με μέλι και κανέλα ανακατεύουμε το μέλι με την κανέλα.
- Αλείφουμε τις φέτες του ανανά με το μείγμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο γκριλ, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν και να καραμελώσουν οι φέτες.
- Σερβίρουμε τον ανανά και αν θέλουμε τον συνοδεύουμε με παγωτό βανίλια ή στραγγιστό γιαούρτι.
Αν θέλουμε πιο έντονη καραμελένια γεύση, μπορούμε να πασπαλίζουμε τον ανανά με λίγη καστανή ζάχαρη πριν τον ψήσουμε.