Υλικά
  • 1 ανανάς, καθαρισμένος και κομμένος σε φέτες (~1 εκ.)
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.γ. κανέλα

Λευκό, γφλυκό κρασί, blend από Σαββατιανό και Αηδάνι με ανθικά στοιχεία συνδυασμένα με αρώματα ροδάκινου, βερίκοκου και νότες μάραθου και βασιλικού. Η πρόταση του WSPC: Sunday - Mylonas Winery

Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για τον ανανά στο γκριλ με μέλι και κανέλα ανακατεύουμε το μέλι με την κανέλα.
  2. Αλείφουμε τις φέτες του ανανά με το μείγμα.
  3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο γκριλ, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν και να καραμελώσουν οι φέτες.
  4. Σερβίρουμε τον ανανά και αν θέλουμε τον συνοδεύουμε με παγωτό βανίλια ή στραγγιστό γιαούρτι.

Αν θέλουμε πιο έντονη καραμελένια γεύση, μπορούμε να πασπαλίζουμε τον ανανά με λίγη καστανή ζάχαρη πριν τον ψήσουμε.