Στην Αμοργό θα φας σουβλάκι από καντίνα που επιπλέει
Πάρος: Οι παραλίες, τα πανηγύρια, οι σπεσιαλιτέ και τα καλύτερα τραπέζια στον κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό

Η καρπουζένια και οι άλλες πίτες της Φολεγάνδρου
Στη Μαραθιά της Τήνου για κότσι από φαγκρί και μπέικον από τόνο

Το συριανό λουκούμι και η ιστορία του
Σίφνος: Οι εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσεις και οι γεύσεις που θα δοκιμάσεις στην πιο γλυκιά Κυκλάδα
Σύρος: Όλη η γλυκιά της παράδοση μέσα από ένα φεστιβάλ

Τα αλλαντικά του Αιγαίου: Κάθε ένα με τη δική του ιστορία

Theosis: Το μπαρ που έγινε 4 χρονών και γράφει ιστορία στη Σύρο

Ερμούπολη: 200 χρόνια από την ίδρυσή της γιορτάζονται με ένα μεγάλο γαστρονομικό φεστιβάλ
