Υλικά
  • 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
  • ½ κ.γ. wasabi paste
  • 1 κ.γ. ξίδι ρυζιού
  • ½ κ.γ. μέλι
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για τη σάλτσα σόγια με wasabi, πρώτα διαλύουμε το wasabi στη σόγια.
  2. Έπειτα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. 
  3. Μεταφέρουμε σε βαζάκι και σερβίρουμε.
  • Αν δεν θέλουμε έντονη τη γεύση του wasabi, μπορούμε να ξεκινήσουμε προσθέτοντας λιγότερη ποσότητα. 
  • Ταιριάζει πολύ και με sashimi χταποδιού.