Υλικά
- 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- ½ κ.γ. wasabi paste
- 1 κ.γ. ξίδι ρυζιού
- ½ κ.γ. μέλι
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
- Για τη σάλτσα σόγια με wasabi, πρώτα διαλύουμε το wasabi στη σόγια.
- Έπειτα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Μεταφέρουμε σε βαζάκι και σερβίρουμε.
- Αν δεν θέλουμε έντονη τη γεύση του wasabi, μπορούμε να ξεκινήσουμε προσθέτοντας λιγότερη ποσότητα.
- Ταιριάζει πολύ και με sashimi χταποδιού.