Υλικά
  • 400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

Για τη γέμιση

  • 110 γρ. κακάο
  • 50 γρ. mini marshmallows
  • τρούφα
  • σοκολάτα σε σταγόνες

Για τη διακόσμηση

  • 50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
  • τρούφα
Διαδικασία
Cook Mode (κράτα την οθόνη ενεργή)
  1. Για τα χριστουγεννιάτικα choco bombs κόβουμε τη σοκολάτα σε κομμάτια και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
  2. Με ένα κουτάλι απλώνουμε τη σοκολάτα σε μία ειδική φόρμα σιλικόνης με ημισφαίρια και τη βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 20 λεπτά, να σφίξει η σοκολάτα.
  3. Ξεφορμάρουμε προσεκτικά και γεμίζουμε τα μισά ημικύκλια με 1 κ.σ. κακάο, λίγα marshmallows, τρούφα και σταγόνες σοκολάτας.
  4. Βάζουμε προσεκτικά λίγη λιωμένη σοκολάτα περιφερειακά στο κάθε γεμισμένο ημικύκλιο και ενώνουμε με ένα άδειο, σχηματίζοντας choco bombs.
  5. Διακοσμούμε κάθε choco bomb με λευκή σοκολάτα και τρούφα.
  6. Για να σερβίρουμε, βάζουμε σε μία φλιτζάνα καυτό γάλα, ρίχνουμε 1 choco bomb και όταν ανοίξει, ανακατεύουμε καλά και απολαμβάνουμε.