Η Γεωργία Ανδρεάδου γεννήθηκε στη Λιβαδιά Σερρών και τα τελευταία 26 χρόνια ζει με τον σύζυγό της Νίκο Γεωρίτσα στα όμορφα Πορόια Σερών. Όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε και θέλησε να παντρευτεί πέρασε από το μυαλό του η ιδέα να φύγουν από το χωριό - που τότε δεν ήταν τόσο αξιοποιημένο τουριστικά όσο σήμερα - και να αναζητήσουν ένα καλύτερο αύριο είτε στις Σέρρες είτε σε μία μεγαλύτερη πόλη. Και οι δύο όμως αποφάσισαν τελικά να παραμείνουν στον τόπο τους και να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο.
«Είπαμε θα μείνουμε, θα το παλέψουμε και θα φτιάξουμε μια μικρή επιχείρηση, ώστε να χρησιμοποιήσουμε και το γάλα που υπήρχε ήδη από τον πατέρα μου και μας βγήκε σε καλό. Ο πατέρας μου είχε νεροβούβαλους, για αυτό. Δημιουργήσαμε λοιπόν ζυμαρικά από βουβαλίσιο γάλα, αφού είχαμε και την πρώτη ύλη», εξήγησε και στον φακό της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Όπου Υπάρχει Ελλάδα».
Η Γεωργία, είναι ο άνθρωπος που έκανε τα προϊόντα από βουβαλίσιο γάλα ανάρπαστα μέχρι και στο Ντουμπάι, ειδικά τις παπαρδέλες της. Μάλιστα έκανε έρευνα σε όλη τη χώρα και όταν διαπίστωσε πως δεν υπήρχε κάτι παρόμοιο κατοχύρωσε ως ευρεσιτεχνία τη συνταγή. Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησαν τα «Παραδοσιακά Ζυμαρικά Άνω Ποροΐων».